Computer Forensics leveren het bewijs!

Computer Forensics betekent het gebruik van de juridische argumentatie bij de recovery van bewijs om een zaak, van elke vorm van datadiefstal of ongeoorloofd gebruik van internet of belangrijke gegevens, voor de rechtbank tot een goed einde te brengen.

Computer forensische onderzoeken kunnen nodig zijn in het geval van digitale fraude, ongeoorloofd gegevens kopieëren, gegevensonderzoek van een faillissement, privé onderzoek van de personal computer , onloyale werknemers, vervalsingen, moorden, industriële spionage, diefstal, agressie, IP-diefstal, computer inbraken, ongepast internetgebruik, misbruik van internet en e-mail misbruik. Daarnaast zijn er nog eindeloos veel meer redenen voor het verrichten van forensisch onderzoek naar een medewerker of computersysteem.

Deze nieuwe en opkomende branche wordt gebruikt door de inlichtingendiensten, rechtshandhaving, defensie en het bedrijfsleven om de werkomgeving te blijven controleren of te onderzoeken. Zowel in de gevallen van burgerlijke en strafrechtelijke zaken, kunt u vermoeden dat met de informatie die u nodig heeft, is geknoeid, verwijderd, verborgen of ontbreekt.

Software voor Forensische onderzoeken

De Kernel Recovery software van het bedrijf Nucleus, biedt digitale onderzoek hulpmiddelen voor het terughalen van gegevens van alle vormen van computer-en computer gerelateerde criminaliteit. Kernel Recovery software tools zijn handige programma’s, die eenvoudig verborgen of verwijderde informatie terughaalt en u helpt bij het opsporen van de computercriminaliteit.

De belangrijkste kenmerken van de Kernel Data Recovery Software reeks zijn; onderzoek van de complete bestandsstructuur binnen de sector ruwe beeldbestanden, herstel van verwijderde partities , e-mail recovery, disk verificatie en harde schijf zuiveringen voor het produceren van forensically steriele media. De forensische software tools sporen effectief ongeoorloofde en illegale transacties op die gedaan zijn op een computer systeem.

Deze recovery software geeft voor forensische experts ondersteuning voor vrijwel elke e-mailcliënt, FAT, NTFS, ext2, ext3, ReiserFS, HFS, HFS +, NSS, NWFS, UFS, HTFS, EAFS bestandssystemen en draait goed onder Windows 98/Me / 2000/2003/XP.

Als de gegevens bestaan, kunnen ze gerecoverd worden!

Nucleus Data Recovery is de marktleider in Data Recovery Software producten en Hard Disk Recovery software tools. Deze omvatten onder meer; bestand reparatie, bestandsherstel, database-herstel, backup -herstel en e-mail herstel producten. Het technisch geavanceerde bedrijf levert data recovery-producten en data recovery-diensten voor de bevordering van een veilige data wereld.

De geavanceerde software helpt bij het forensisch data onderzoek, maar in sommige gevallen waarin de software niet kan zorgen voor een efficiënte forensisch controle, zijn de diensten van de forensisch experts onmisbaar. Een voorbeeld van een bedrijf die forensische diensten levert is:
RSE Data Recovery.

Geen opmerkingen: