Alles over data recovery

Op een gegeven moment zal iedereen, die eigenaar is van een computer, de ervaring proeven van de gevolgen van een kapotte harde schijf. De redenen dat een harde schijf kapot gaat, kan komen door een menselijke fout of schade ten gevolge van overstromingen of water. Virussen kunnen een rol spelen tesamen met nog een aantal andere factoren.

Daardoor is er al vele jaren de noodzaak tot terugvordering van gegevens die verloren zijn gegaan of vernietigd. Vaak gaat het om een recovery van gegevens die een zeer waardevol bezit waren.

Gelukkig kunnen, na veel onderzoek, bijna alle harde schijven worden gerepareerd. Normaal gesproken, als de drive of disk een tikkend of krassend geluid maakt, kunt u gebruik maken van data recovery diensten om de gegevens terug te winnen. Soms, als gevolg van leeftijd of slechte onderdelen, kan de diafragma arm in de harde schijf kapot gaan, of de platters kunnen worden beschadigd waarmee u de data verliest die erop zitten.

Als uzelf de data niet kan herstellen met de software, moet u de harde schijf verzenden naar een data recovery bedrijf. Zij hebben technici die uw gegevens kunnen recoveren.

Data Recovery

Data recovery is altijd een optie, voor harde schijven vanaf 1 GB in grootte tot de grootste van meer dan 500 GB. Ongeacht de grootte die uw harde schijf heeft, de gegevens kunnen over het algemeen worden gerecovered. Houd er rekening mee dat wanneer u een computer crash heeft gehad, u de schijf moet versturen om uw gegevens terug te kunnen laten halen door technici.

Een van de belangrijkste voordelen van data recovery is, is het feit dat de informatie ook kan worden teruggehaald uit de prullenbak. Partition recovery en zelfs de informatie die ergens op de schijf verloren is gegaan, kan worden hersteld. Ook al lijkt het erop dat uw gegevens voor altijd weg zijn - de technici die gespecialiseerd zijn in data recovery kunnen het terug halen. Van Windows tot Mac, alles kan gerecoverd worden.

RAID Recovery

Degenen, onder u, die meerdere harde schijven in hun computer hebben, kunnen er zeker van zijn dat de RAID-configuraties ook gerecoverd kunnen worden. Als een harde schijf van de RAID-configuratie crasht, zal de RAID setup dit absorberen, waardoor er geen dataverlies ontstaat. Aan de andere kant, als de hele RAID-configuratie crasht, dan crasht het ook gelijk goed. Wanneer dit gebeurt, moet u eveneens de RAID schijven naar een technici sturen voor herstel van zowel de RAID-hardware en-software.

Elke keer dat uw harde schijf crasht of er een storing optreed, is data recovery ervoor om u te helpen de bestanden terug te krijgen. Of het nu persoonlijke data is of zeer belangrijke bestanden die nodig zijn voor het bedrijfsleven – u kunt rekenen op de data recovery services en ervan uit gaan dat u alles terug krijgt op de manier zoals het was.

Geen opmerkingen: