Data Recovery Software Sistemas Amazonica

Power Photo Recovery - €33,90

Power Photo Recovery is ontwikkeld als een eenvoudig te gebruiken applicatie om foto’s, films en geluidsbestanden te recoveren van alle vormen van digitale media. Het werd ontworpen om compatibel te zijn met Memory Sticks, SmartMedia, CompactFlash I & II, Micro Drives, SD / XD Cards, Multimedia Chips, diskettes en de meeste andere vormen van digitale opslag.

Steek uw card in de lezer en laat Power Photo Recovery los op de media, en sla de foto's op een andere locatie. Er is geen makkelijker manier om foto’s te redden, van momenten die slechts een keer in een mensenleven voorkomen, maar waarvan u dacht dat ze voor altijd verloren waren!

Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software


Power Recovery Lite - €48,29

Power Recovery lite is een programma voor de recovery van verwijderde bestanden op harde schijven met Windows ® 95/98/Me/NT/2000/XP als besturingssysteem. De Power Recovery is ontworpen om te draaien op Intel gebaseerde IBM-compatibele systemen van de 486 DX66 klasse of hogere processor met een minimum van 8 MB RAM met een VGA-video adapter met 1 MB geheugen, muis en toetsenbord.

Het is de lite-versie van Power Recovery Professional. Het wordt meestal gebruikt voor het recoveren van bestanden die verwijderd zijn uit de prullenbak op alle Windows gebaseerde systemen.

Download hier de Gratis Demo VersiePlaats een Bestelling en Koop de Software


Power Recovery Professional - €82,10

Power Recovery Pro is een krachtige Data Recovery Software die verloren partities, boot sectoren en andere file systeem componenten zal scannen en vinden. Power Recovery Professional kan disk drives detecteren, zelfs als ze niet zichtbaar zijn in de verkenner. De volledige directory structuur van de schijf wordt weergegeven (zelfs op NTFS drives wanneer het recoverable is) en de ingebouwde zoekfunctie maakt het vinden van bestanden veel gemakkelijker.

De Recovery Wizard kan zelfs beginnende gebruikers met succes hun verloren data laten herstellen. Zelfs als uw computer ernstige bestandssysteem corruptie heeft, kan Power Recovery de data lokaliseren en herstellen. Dit programma is een efficiënte disk recovery software en biedt u een volledig antwoord op het verlies van data.

Download hier de Gratis Demo VersiePlaats een Bestelling en Koop de Software

All downloads are free from viruses and spyware.
Voor meer informatie over: Sistemas Amazonica S.L.

Back To Top
All The Way Back

Geen opmerkingen: