Data Recovery Software van MT Solution

Power CD-DVD Recovery V2.11 - €26,69

Power CD-DVD Recovery is een eenvoudig te gebruiken Windows-based applicatie die speciaal ontworpen is om verloren en verwijderde bestanden terug te halen van beschadigde, gekraste of defecte cd- en dvd-schijven.

Dit programma kan bestanden herstellen geregistreerd door normale CD / DVD writing software. Het ondersteunt data recovery van alle cd-en dvd-schijf soorten (CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R en DVD-RW), en van snelle geformatteerde RW discs. Tevens ondersteunt het programma ook de CD’s en DVD’s die beschreven zijn door UDF-packet writing software: DirectCD, InCD, packetCD.

De recovery wizard helpt u door het proces heen en laat u eenvoudig scannen en recoveren. Zoals geen andere recovery tool, Power CD DVD Recovery is eenvoudig te gebruiken, door de voorziening van een stap-voor-stap-interface, die u helpt bij de verschillende stadia van de data recovery.

Het enige wat u hoeft te doen is te klikken op de knop 'Start' om de Recovery Wizard aan te zetten en dan wachten tot het scannen is voltooid. U krijgt uw verwijderde of verloren bestanden terug in slechts enkele minuten.

Plaats een Bestelling en Koop de Software


Power Data Recovery V4.5
(persoonlijke, professionele of commerciële licentie)

Power Data Recovery is een risico-vrije en READ ONLY data recovery tool dat u helpt bij het terugvorderen van alle belangrijke gegevens, verloren na per ongeluk formatteren, virus problemen, software storing, een bestand / map wissen, of zelfs sabotage!

Het is een eenvoudig te gebruiken data recovery hulpprogramma die uw ontoegankelijke harde schijven onderzoekt op schade en corrupties. De ondersteunde bestandssystemen: FAT 12/16/32 (gebruikt door harde schijven, schijven, SmartMedia™, Compact Flash™, Memory Sticks en andere) en NTFS (gebruikt door harde schijven).

Het is eenvoudig in gebruik en kan in 4 stappen uw gegevens recoveren, geen technische kennis nodig. Het heeft namelijk de mogelijkheid om alle volumes te scannen op een lokale computer en bouwt een directory-boom van alle verloren en verwijderde bestanden.

Het kan data opslaan naar alle mogelijke Windows schijven (inclusief netwerk drives, verwijderbare media, enz.). Het ondersteunt NTFS-gecomprimeerde en gecodeerde bestanden. Het ondersteunt Dynamic Volume, Simple Volume, Spanned Volume, Stripe Volume, Mirror Volume, RAID-5 Volume. Het heeft namelijk de mogelijkheid om het laatste recovery resultaat te hervatten, wat erg handig is bij grote volumes.

Plaats een Bestelling en Koop de Software          Plaats een Bestelling en Koop de Software          Plaats een Bestelling en Koop de Software

Personal €46,72             Professional €53,39         Commercial €133,49


Photo Recovery Genius V1.3 - €26,69

Photo Recovery Genius herstelt foto's en video's van verschillende media opslagapparaten zoals digitale camera's, harde schijven, cd / dvd-schijven, iPod, mobiele telefoons en alle soorten geheugenkaarten zoals CompactFlash (type I / II), IBM Microdrives, SmartMedia, MultiMedia (MMCs), Secure Digital (SD), Sony Memory Stick en anderen. Het programma herstelt bestanden van beschadigde flash kaarten en zelfs ook na het formatteren van het media-opslagapparaat.

Photo Recovery Genius is eenvoudig te gebruiken. Een stap-voor-stap recovery wizard loodst u door de verschillende stadia van de data recovery. Het enige wat u hoeft te doen is op de "Start"-knop te klikken om de Recovery Wizard aan te zetten. Volg de wizard voor het selecteren van het apparaat en bestandstypen die u wilt herstellen en wacht daarna tot het scannen is afgelopen. U zult uw verloren foto's of video terug krijgen in slechts enkele minuten.

Photo Recovery Genius is een risico-vrije en READ ONLY foto recovery utility ontwikkeld door MT Solution Ltd. Dit programma kan u op een gemakkelijke manier helpen foto's en video’s te herstellen.

Download hier de Gratis Demo VersiePlaats een Bestelling en Koop de Software

All downloads are free from viruses and spyware.
Voor meer informatie over: MT Solution Ltd.

Back To Top

Geen opmerkingen: