Data Recovery Software van O&O Software

O&O BlueCon XXL - €232,49

O&O BlueCon XXL Administrator's Suite biedt gebruikers nu nog meer manieren om data en systemen te redden onder Windows XP, Windows 2000 en Windows NT.

Met de integratie van de nieuwe UNERASE-functionaliteit kunnen gebruikers bestanden herstellen zonder het besturingssysteem te moeten starten.

De nieuwe SAFEERASE functionaliteit is geïntegreerd en uitgebreid. Bestanden, mappen, partities en complete harde schijven kunnen nu volledig, veilig en duurzaam verwijderd worden.

De eenvoudig te maken O&O BlueCon Boot CD biedt een uiterst effectieve manier om toegang te krijgen tot alle systemen - zelfs tot degenen die niet meer booten.

Met O&O BlueCon heeft u toegang tot het systeem ook zonder een wachtwoord. Het is vaak de laatste kans op redding van een Windows-systeem en de gegevens, en dus een must voor iedere beheerder.

Plaats een Bestelling en Koop de Software


O&O DiskImage 2 Professional Edition - €49,90

Het plotselinge verlies van data kan catastrofisch zijn. Met O&O DiskImage 2 Professional Edition behoren dergelijke rampen nu tot het verleden.

Dit nieuwe product van O&O Software creëert preventieve images van volledige harde schijven en partities om zodoende een veilige backup achter de hand te hebben. Voldoet zich een ramp, dan maakt O&O DiskImage 2 het mogelijk om eenvoudig de images rechtstreeks van een cd, dvd of harde schijf terug te zetten, door het systeem te resetten naar zijn oorspronkelijke ‘pre-ramp’ staat met alle data intact.

De traditionele backup-oplossingen kunnen alleen individuele bestanden en mappen back-uppen, en niet de hele systeem structuur van een Windows PC. Om deze reden, zijn deze backups niet goed in het geval van een volledige systeem crash omdat, ondanks de back-up van gegevens, Windows nog niet zal kunnen opstarten.

O&O DiskImage 2 creëert een exacte kopie, een disk image, van het gehele Windows system. In geval van een defect of verlies van data, is het ook mogelijk om een gemaakte image terug te zetten naar de oorspronkelijke volume opslag, waarbij gebruikers weer aan het werk kunnen met hun hele systeem volledig intact.

Zelfs voor PC beginners, is O&O DiskImage 2 Professional Edition eenvoudig te gebruiken. Het programma biedt een aantal handige functies die ervoor zorgen dat de software een waardevolle bondgenoot is in de strijd tegen dataverlies.

Belangrijkste O&O DiskImage 2 Kenmerken:

• Sector based imaging van alle data op een disk
• Bijkomende (incremental) images maken van data
• Ondersteuning van dynamische schijven, GPT schijven en RAID
• Compressie en encryptie (tot 256-bit)
• Easy splitsing van image files (automatisch of user-defined) voor een gemakkelijke opslag op meerdere cd's of dvd's
• De images kunnen worden gemonteerd als schijven
• Context menu ondersteuning in de Windows Verkenner
• Native 64-bit en multi-processor ondersteuning
• Uitsluiting van bestanden / mappen en groepen is mogelijk
• Eenvoudige creatie en beheer van aangepaste image profielen
• BareMetal optie beschikbaar in de CD-versie van O&O DiskImage 2 voor het gebruik van software zonder voorafgaande installatie.

Systeemvereisten en Versies:
O&O DiskImage 2 Professional Edition is compatibel met Windows Vista en zowel Windows XP Home en Professional platforms.

Plaats een Bestelling en Koop de Software


O&O DiskRecovery V4.1 -
(Personal Edition €79,90 of Admin Edition €259,00)

De nieuwe O&O DiskRecovery V4.1 betekent een technologische sprong voorwaarts voor de professionele data recovery oplossingen. O&O DiskRecovery 4.1 geeft gebruikers toegang geeft tot de nieuwste technologieën die zijn ontworpen om data te kunnen redden in bijna elk geval van dataverlies. O&O DiskRecovery 4.1 kan data recoveren van alle drives die ondersteund worden door Windows, zowel intern als extern.

De nieuwe versie biedt uitgebreide ondersteuning van de herkenbare bestandstypen en een verbeterde assistentie voor het invoeren van gebruiker gedefinieerde bestand handtekeningen. Nieuwe functies zijn onder meer file previewing voor een aantal van foto en tekst bestanden en de mogelijkheid om volumes te scannen volgens de grootte van het bestand.

De Personal Edition (PE) kan tot 100 bestanden herstellen in elke vorm van data recovery. De PE License is computer gebonden, wat betekent dat de software alleen mag worden gebruikt op een enkele computer. De PE is ideaal voor thuisgebruikers.

De Admin Edition (AE), in tegenstelling tot de PE, kan een onbeperkt aantal bestanden herstellen tijdens de data recovery en kan worden gebruikt op alle computers in een bepaalde onderneming.

De AE License is persoonsgebonden, wat betekent dat de software in licentie wordt gegeven per beheerder. De AE is ideaal voor alle bedrijven die verloren data moeten recoveren van bedrijfsinterne computers.

Plaats een Bestelling en Koop de SoftwarePersonal Edition  Plaats een Bestelling en Koop de SoftwareAdmin Edition


O&O DiskStat -
(Professional Edition €29,90 of Server Edition €199,00)

Bestrijding van ruimte verspilling en versnellen van uw computer! O&O DiskStat Professional voor thuisgebruikers of de Server-editie voor beheerders stelt u in staat om de gebruikte ruimte op je harde schijf te analyseren met behulp van Charts (Doughnut, Bar of Treemap).

Zodra u het programma start heeft u een beknopt overzicht van de hele harde schijf. Met de hulp van O&O DiskStat kunt u overbodige bestanden identificeren en verwijderen, waardoor u waardevolle ruimte op de harde schijf kunt besparen!

Onderzoek naar verspilde ruimte op de harde schijf
O&O DiskStat in de Professional of Server Edition geeft u een snel overzicht van het gebruik van uw harde schijf. U kunt zoeken op bestanden of mappen en vaststellen welke de meeste ruimte gebruikt en uw systeem vertraagd. Deze veelzijdige tool biedt een Windows Explorer-type interface en een heel scala aan opties voor de bestrijding van de ruimte verspilling.

Ook uiterst relevant voor bedrijven
Harde schijf-gebruik is niet alleen relevant voor thuisgebruikers. Bedrijven vergeten vaak dat de harde schijf prestaties sterk kunnen worden beïnvloed door steeds meer opslag, het vertragen van backups, toegang en defragmentatie. De Server Edition is speciaal ontwikkeld om beheerders een overzicht te geven van het harde schijf-gebruik via een netwerk.

Professionele functies voor beheerders
Het belangrijkste kenmerk van de server editie is dat het netwerk drives analyseert. Het display kan ook vaststellen welke gebruikers de meeste ruimte in gebruik nemen. Deze resultaten kunnen dan worden opgeslagen als verslagen in een XML-of HTML-formaat. Beheerders kunnen dan vroeg vaststellen wanneer de harde schijf zijn capaciteit bereikt en zodoende van tevoren nieuwe hardware-eisen in te plannen.

O&O DiskStat is beschikbaar in twee versies: de professionele versie is gericht op de particuliere gebruikers, en de Server Edition voor de beheerders. O&O DiskStat is compatibel met Windows Vista, Windows XP en Windows 2003/2000.

Plaats een Bestelling en Koop de SoftwarePro Edition  Plaats een Bestelling en Koop de SoftwareServer Edition


O&O DriveLED 2 - €19,90
S.M.A.R.T. self-tests voor een directe controle van uw harde schijven.

Onmiddellijk na de installatie van O&O DriveLED biedt het programma u de mogelijkheid om een intensieve analyse uit te voeren op al uw harde schijven. Elke harde schijf die S.M.A.R.T. ondersteunt is in staat om self-tests uit te voeren. U kunt al beginnen met een self-test van de harde schijf met slechts een muisklik.

Tijdens de proeven worden een aantal parameters en functies achtereenvolgend gecontroleerd. Onder andere de interface, de oppervlakte en de mechanica - eigenlijk elk leeshoofd - wordt gecontroleerd. Daarna zal de fout log worden gelezen en uiteindelijk zal ook het SMART systeem zelf worden getest.

Aan het einde en als er geen fouten gevonden zijn, zal de bijbehorende vermelding in het groen opkleuren. Als bepaalde storingen optreden, zal O&O DriveLED u op de hoogte stellen. Een programma dat er voor zorgt dat de schijfruimte en leescapaciteit van de disk optimaal worden benut.

Plaats een Bestelling en Koop de Software


O&O SafeErase 3 - €29,90

O&O SafeErase 3 is de betrouwbare oplossing voor het veilig wissen van gevoelige bestanden en geeft je de ultieme oplossing voor databescherming. Met O&O SafeErase 3 kunnen zelfs hackers en spionnen uw veilig gewiste data niet herstellen.

Hoewel de verwijderde bestanden niet worden getoond, is de informatie nog steeds opgeslagen op de schijf. Een persoon met hulp van gespecialiseerde software en hardware zou de meeste kans kunnen maken om de zogenaamd verwijderde data te herstellen. Om restauratie absoluut te voorkomen, moet O&O SafeErase 3 worden gebruikt.

O&O SafeErase 3 verwijdert niet eenvoudig uw bestanden, maar het vernietigd ze met behulp van goedgekeurde en aanbevolen methoden. Als Windows Vista, Windows 2000 of Windows XP uw besturingssysteem is, kunt u nu ongeautoriseerde toegang tot uw zogenaamd verwijderde data verhinderen.

Plaats een Bestelling en Koop de Software


O&O UnErase V4.1 - €29,90

O&O UnErase 4.1 maakt het herstel van verwijderde data zo gemakkelijk dat zelfs een kind de was kan doen. Met behulp van een nieuw ‘one of a kind’ algoritme, kunnen meer bestanden worden hersteld dan ooit tevoren.

Binnen een kwestie van seconden, O&O UnErase 4.1 vindt u verwijderde bestanden en herstelt ze met slechts een druk op de knop. De originele bestandsnaam en directory-structuur zijn ook hersteld alsof er niets was verwijderd in de eerste plaats.

Deze dagen is het per ongeluk wissen van data veruit de meest voorkomende oorzaak van dataverlies. Fouten maken is menselijk en vaak niet te vermijden. Of het nu gaat om die per ongeluk verwijderde tekstdocumenten of die onvervangbare foto's van uw laatste vakantie, O&O UnErase 4.1 kan alle gegevens herstellen die zijn opgeslagen op harde schijven die worden herkend en gemonitord door Windows.

Intelligente dossier zoekopties:
O&O UnErase 4.1 bevat geavanceerde zoekopties om te voorkomen dat de noodzaak ontstaat om door lange lijsten van bestanden te moeten bladeren. Deze opties geven u de mogelijkheid om te zoeken naar verwijderde bestanden volgens gekozen parameters: de bestandsnaam, bestandstype, grootte van het bestand, of de datum van laatste wijziging.

Dit betekent dat, als u de naam of een andere parameter van een verwijderd bestand nog weet, u kunt zoeken naar een specifieke bestand. Dit is vooral handig wanneer een groot aantal bestanden zijn verwijderd, zoals op file servers of computers die veel worden gebruikt.

Dankzij de snelle zoek algoritmen, doet O&O UnErase 4.1 er niet lang over om een zoekopdracht naar verwijderde bestanden uit te voeren - zelfs op zeer grote harde schijven. Wanneer een deel van uw bestand is overschreven, is het mogelijk dat de onbeschadigde delen van het bestand nog kunnen worden gerecoverd.

Bestand redding voor alle media:
Of nu uw bestanden werden verwijderd door de DOS-prompt of vanuit Windows Explorer, via de Prullenbak of rechtstreeks door de gebruiker, O&O UnErase 4.1 zal de verwijderde bestanden recoveren en alle onderdelen die nog steeds intact zijn herstellen.

O&O UnErase V4.1 kan worden gebruikt op werkstations en server systemen. U kunt zelfs data recoveren van de geheugenkaart van uw digitale camera, ZIP-drives, of een ander medium die gebruik maakt van een NTFS, FAT32 of FAT16 formaat.

Plaats een Bestelling en Koop de Software

All downloads are free from viruses and spyware.
Voor meer informatie over: O&O Software GmbH

Back To Top

Geen opmerkingen: