Hard Disk Data Recovery

Stelt u zich eens voor – Dag en nacht werken aan een zeer belangrijk project en het is bijna af… maar als u even weggaat voor een pauze, is uw computer scherm zwart bij terugkomst.

Het volledige project is geruïneerd en u wordt achtergelaten met niets. Welke conclusie zou u trekken voor de oorzaak van de plotselinge black-out op uw computerscherm?

• Zou het alleen maar een onverwachte systeem afsluiting zijn? -- Probeer opnieuw op te starten, dat kunt u 2 tot 3 keer doen.
• Zou het een losse verbinding kunnen zijn? -- Check en duw de aansluitingen goed aan.

Zou het een harddisk error kunnen zijn?

Controleer eerst de controller van uw harde schijf, die kan ook deze situatie veroorzaken. U kunt altijd proberen uw harddisk over te schakelen van IDE1 naar IDE2om te zien of dit het probleem oplost.

Als het probleem niet is opgelost, haal dan de harddisk uit uw computer en sluit het aan op een ander computersysteem. Als het nog steeds niet werkt, kunt u verwachten dat uw harddisk kapot is.

Dus dit betekent dat u al uw belangrijke gegevens, bestanden, afbeeldingen, uw favoriete muziek, e-mails en alle andere belangrijke zaken opgeslagen op uw computer, bent verloren.

Op dit punt, is het belangrijk om kalm te blijven en niet in paniek te raken! Het kan zijn dat alle data er nog op staat!

U kunt verschillende opties uitproberen om de data te recoveren:

1. Test het op een ander computer systeem: Zodra u merkt dat uw harddisk niet goed werkt of er enkele griezelige geluiden uit uw harddisk komen, verwijder dan de harddisk en test het op uw vriend zijn computersysteem. Als de harddisk draait op een tweede computer, dan is er geen probleem, maar indien niet, dan is het tijd om te kiezen tussen data recovery software of data recovery services.

2. Hard Drive Recovery Software: Er zijn veel harddisk data recovery-software tools voor het recoveren van de verloren data. Veel data recovery bedrijven bieden file recovery software tools aan om data te recoveren.

U kunt een van de vele data recovery software proberen die vaak beschikbaar zijn als gratis demo downloads. Data recovery software scant uw corrupte harddisk en herstelt elke bit van de data van uw beschadigde harddisk. Probeer de demo-versie en koop vervolgens de volledige versie van de data recovery-software die het best werkt voor uw probleem. De software is meestal beschikbaar tegen een redelijke prijs en doet het werk, recovery van data, efficiënt en doeltreffend.

3. Hard Drive Recovery Services: Hard drive recovery services zijn voordelig in de situaties, wanneer de data recovery software niet in staat is de data te herstellen, omdat bijvoorbeeld het corruptie niveau van de harddisk te hoog is. In dit geval wordt de data recovery uitgevoerd door een data recovery-technicus in de Class 100 Cleanroom.

Deze ’schone kamers’ zijn uitgerust met een hoge biometrische beveiliging en zijn de beste en veiligste plaats voor het uitvoeren van een data recovery, omdat scherpe observatie en een adequate milieu vereist zijn voor dit proces.

Hard drive en hard disk recovery services zijn ook wel de waarborging van data recovery, zelfs in ingewikkelde gevallen waarin de data ontoegankelijk werd vanwege een;

- Harddisk crash
burned harddrive- Verbrande harddisk
- Computer-systeem viel vanaf een bepaalde hoogte
- Corrupte harddisk als gevolg van sabotages of fraude

En er zijn eindeloos veel redenen en situaties waarin uw harddisk beschadigd kan raken.

Zware lasten

In het algemeen zijn deze diensten gebaseerd op quotes van het soort media, de omvang van de corruptie van uw harde schijf en de hoeveelheid gegevens die u wilt herstellen.

Deze data recovery services kunnen u duizenden euro’s kosten, wat leidt tot zware lasten. Echter kan in de meeste gevallen de data effectief worden hersteld met behulp van deze data recovery services.

Echter, als u niet van bedrijf tot bedrijf wilt rennen voor de recovery van uw data, zorg dan altijd voor de uitvoering van regelmatige data back-ups, zodat u een spanningsvrije en data veilige wereld creëert voor uzelf.

Geen opmerkingen: