Data Recovery Software van LC Technology

FileRecovery Professional - €66,72

Ondersteunt Hard Drives, RAID's, de meeste verwisselbare media, SmartMedia, CompactFlash, Memory Stick en Micro Drives!

FileRecovery Professionals ondersteunt de recovery van verloren bestanden en gegevens op harde schijven met Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/Vista.

Voor de eerste keer is er een totale oplossing beschikbaar voor alle Microsoft-bestand systemen, voor snelle, veilige en betrouwbare lokale en externe file recoveries met het gebruiksgemak van Windows.

FileRecovery Professional ondersteunt multi-boot, striping, spanned en mirrored drives alsmede alle levels van RAID. Het software programma kan alle bestanden scannen en recoveren die zijn vernietigd door het per ongeluk verwijderen of door andere onverklaarbare redenen.

FileRecovery Professional kan bestanden recoveren, zelfs als een partitie niet aanwezig is. FileRecovery Professional hoeft niet vooraf geïnstalleerd te zijn op het systeem. FileRecovery Professional is verkrijgbaar in single user versies, alsmede een netwerk-versie.

Plaats een Bestelling en Koop de Software


FileRecovery for Windows - €39,38

FileRecovery for Windows is een veilige en betaalbare doe-het-zelf data recovery-oplossing die is ontworpen om verwijderde bestanden te herstellen van alle soorten media, zoals Hard Drives, Floppy Drives, SmartMedia, CompactFlash, Memory Stick, en andere vormen van verwijderbare media.

FileRecovery for Windows herstelt bestanden, of die nou zijn verwijderd uit de command line, vanuit een applicatie, Windows Explorer, of verwijderd uit de Prullenbak. FileRecovery for Windows scant de harddisk en geeft een lijst van bestanden die kunnen worden gered van de gescande harddisk.

Om de disk met de verwijderde bestanden intact te houden, moeten alle gerecoverde bestanden worden opgeslagen op een ander opslag apparaat of een andere drive letter in het systeem. FileRecovery for Windows is een niet-destructieve alleen-lezen toepassing en zal niet schrijven of veranderingen aanbrengen aan de disk waar de recovery op word utigevoerd.

Plaats een Bestelling en Koop de Software


PhotoRecovery for Digital Media V3.5 - €26,67

Oorspronkelijk is PhotoRecovery ontwikkeld als een eenvoudig te gebruiken applicatie die is ontworpen om foto’s, films en geluidsbestanden te recoveren van alle vormen van digitale media. Het werd ontworpen om compatibel te zijn met Memory Sticks, Smart Media, CompactFlash I & II, Micro Drives, SD / XD Cards, Multimedia Chips, diskettes en de meeste andere vormen van digitale opslag.

Steek uw card in de lezer en laat Power Photo Recovery los op de media, en sla de foto's op een andere locatie. Er is geen manier makkelijker om foto’s te redden, van momenten die slechts een keer in een mensenleven voorkomen, waarvan u dacht dat ze voor altijd verloren waren!

PhotoRecovery V3.5 is verder ontwikkeld voor de recovery van nog veel meer bestandstypen van digitale media en niet alleen de typen die gebruikt worden in digitale camera's! PhotoRecovery herstelt nu ook documenten, spreadsheets, tekstbestanden, en nog veel meer! PhotoRecovery kunt u tevens gebruiken voor het maken van een back-up image van uw kaart, en ook voor de recovery van uw backup image alsmede andere fotokaart image-formaten!

PhotoRecovery heeft een totaal nieuwe interface en is ontworpen voor het gebruiksgemak en de beschikbaarheid van meer functies, en is vertaald in meer dan een dozijn talen voor het gebruiksgemak van de hele wereld!

Plaats een Bestelling en Koop de Software


PhotoRecovery for Mac OSX - €26,67

De kosten van digitale camera's dalen gestaag en de kwaliteit van de foto’s die de camera’s produceren worden steeds hoger. Hierdoor zijn er meer en meer van ons af die de traditionele film- camera’s omruilen voor de nieuwe generatie digitale camera's.

Oudere digitale camera's gebruiken intern geheugen en eigen kabels en software voor het downloaden van foto’s naar een computer. Vandaag de dag, is dat allemaal veranderd. Alle fabrikanten van digitale camera's bieden veel meer, in feite bijna een onbeperkt aantal foto’s die kunnen worden opgeslagen op gestandaardiseerde media zoals SmartMedia, Memory Stick en CompactFlash geheugenkaarten, om er een paar te noemen. Afbeeldingen opgeslagen op dit soort media zijn draagbaar, en kunnen worden gelezen in de standaard-readers die overal beschikbaar zijn.

In tegenstelling tot de eerste camera’s die film gebruikte, is het bij nieuwe camera's ook mogelijk om beelden te wissen om de ruimte op de media opnieuw te gebruiken. De media kunnen ook de bulk wissen of formatteren, waardoor alle foto’s worden verwijdert van het opslagmedium. Stelt u zich eens voor, baby's eerste stappen of een bruiloft van de kinderen voor altijd verloren omdat iemand de verkeerde knop indrukt! Dat is het moment waarop u PhotoRecovery for Digital Media nodig heeft...

Plaats een Bestelling en Koop de Software

All downloads and order forms are free from viruses and spyware.
Voor meer informatie over: LC Technology International, Inc.

Back To Top

Geen opmerkingen: