Data Recovery Software van Disk Doctors

Disk Doctors Digital Media Recovery Software - €32,71

Disk Doctors Digital Media Recovery biedt volledig herstel van software voor alle Digitale Media. Gebruikers kunnen met dit programma verloren data terughalen zoals, foto's, muziek en video bestanden van elementaire vorm tot high-end ruwe beeld formaten en van de meeste populaire professionele digitale fotocamera’s zoals:

Canon, Nikon, Sony , Olympus en Minolta. En alle bestandstypen waaronder JPG, JPEG, TIF, TIFF, PNG, BMP, GIF, CRW, CR2, NEF, SR2, SRF, ORF, MRW. Het ondersteunt ook video en muziek formaten zoals AVI, MOV, MPG, MP4, MP3, WAV en meer.

De distinctieve en bijzondere schijf scanning technologie completeert de recovery taken die andere software niet kunnen verwerken. Disk Doctors Digital Media Recovery vindt en herstelt snel verwijderde of verloren gegane foto's, muziek en video bestanden en is makkelijk in gebruik.

Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software


Disk Doctors Email Recovery (DBX)- €46,06

Disk Doctors Email Recovery (DBX) software is een tool ontworpen voor de recovery van per ongeluk verwijderde Outlook Express e-mailberichten van alle dbx & mbx archieven of voor de reparatie van beschadigde dbx bestanden waarin Outlook Express mappen opslaat met e-mailberichten.

Deze Outlook Express email recovery software wordt begeleid door een "on-screen-wizard" die je stap voor stap door het herstelproces helpt van de verloren e-mails van dbx & mbx bestanden. Wanneer alles is bereikt, krijg je alle e-mails hersteld of een gerepareerde Outlook map.

Disk Doctors Email Recovery Software repareert beschadigingen aan dbx bestanden en herstelt eml-bestanden in de geselecteerde bestemmingsmap als output en zodra het herstelproces voorbij is. De bestanden kunnen daarna makkelijk geïmporteerd worden naar een nieuwe map in Outlook Express door de ‘drag & drop’ functie.

Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software


Disk Doctors FAT Data Recovery
(End User €52,73 of Enterprise License €66,08)

Gebruik Disk Doctors FAT Data Recovery software voor dataherstel van FAT16, FAT32 en VFAT drives. Het programma ondersteunt recovery van een verdwenen of verloren partitie of van een deleted partitie, recovery van verwijderde bestanden, opnieuw geformatteerde schijf herstel, geformatteerde partitie herstel van IDE / AT, SATA, SCSI en USB flash drives.

FAT Data Recovery software eigenschappen:

•Ondersteunt file system: FAT16, FAT32 en VFAT
•Disk imaging optie: die helpt bij het creëren van een image-bestand. Een dergelijk bestand kan worden verwerkt als een normale schijf.
•Disk klonen optie: u kunt dan de defecte schijf klonen op een gezonde schijf.
•Herkent en behoudt de gelokaliseerde namen.
•Hervonden bestanden kunnen worden opgeslagen op schijven (incl. netwerk) die te bereiken zijn met het host-besturingssysteem.
•Bestanden kunnen worden opgeslagen op een remote FTP-locatie.
•Verbeterde intuïtieve interface, met verschillende thema's voorgeïnstalleerd.
•Host Operating System: 2000, XP, 2003
•Context Sensitive functie helpt met de Tip van de dag.

Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software End User Plaats een Bestelling en Koop de Software Enterprise


Disk Doctors File Shredder - €32,71

Disk Doctors File Shredder helpt u bij het shredden van bestanden en mappen op uw Windows-schijf, het shreds (sloopt) de verwijderde gegevens en laat geen sporen na van belangrijke en gevoelige data.

Verkopen of weggooien van een computer kan een ernstige bedreiging vormen. De harde schijven, die vaak worden meegegeven met de PC, zijn meestal opgemaakt met het oog dat zij gebruikt kunnen worden zonder dat iemand weet waarvoor het werd gebruikt.

Helaas zijn bijna alle gevoelige gegevens te recoveren met behulp van gespecialiseerde data recovery labs of software. Het shredden van de gevoelige gegevens, bestaande uit bestanden en mappen die meestal verwijderd zijn, kan alle sporen van gevoelige gegevens verwijderen, zonder dat drive onbruikbaar wordt; de schijf blijft gewoon werken.

File Shredder is een geavanceerde file shredder applicatie, die verschillende gemakkelijke opties biedt voor het shredden van bestanden, mappen en ongebruikte ruimte van een logisch station.

De software bevat een hiërarchische verkennervisie voor het selecteren van bestanden en mappen om te shredden. Voor het shredden, kunt u eenvoudig bestanden toevoegen aan de "shredder zone" om daarna de shredder patronen en de software te selecteren zodat het programma begint met het vernietigen van de data; zonder verder mogelijk herstel.

Shredder patronen die door Disk Doctors File Shredder worden aangeboden zijn de normen van de DOD VS en biedt 9 Shredder normen aan.

Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software


Disk Doctors Instant File Recovery - €Free

Disk Doctors Instant File Recovery zal direct uw verwijderde bestanden uit de Recycle Bin recoveren. Ook files verloren als gevolg van per ongeluk of opnieuw formatteren van een harde schijf, virussen, en onverwachte systeem of software storingen, kunnen eenvoudig worden gerecoverd.

Recovery Mogelijkheden:
Recover verwijderde bestanden geleegd uit de Prullenbak , Recover per ongeluk geformatteerde harde schijven, zelfs wanneer Windows opnieuw geïnstalleerd is, Recover bestanden na partitie corruptie of opnieuw partitioneren. Recovery van documenten, foto's, muziek , video’s en e-mail en veel andere bestandstypen.

Disk Doctors Instant File Recovery is eenvoudig in gebruik en zorgt voor direct herstel van de bestanden met behulp van de unieke bewerkte data recovery motor. Het beste onderdeel van deze software is dat er geen technische vaardigheden vereist zijn voor de gebruiker om het programma te kunnen bedienen en de files te recoveren.

Een verwijderd bestand is nooit definitief verwijderd, tenzij het is verwijderd met behulp van een speciale tool of wanneer de recovery-operatie is uitgevoerd, wat kan leiden tot permanent verlies van bestanden door het overschrijven van verloren data. Als het bestand is verwijderd onder normale omstandigheden en de bestandssysteem kenmerken zijn intact, dan is de software in staat om de data te lokaliseren en de bestanden te herstellen.

Ondersteunde bestandstypen:
DOC, XLS, PPT, MDB
NSF, PST, DBX, MBX
JPG, BMP, TIFF, PSD
AVI, MPG, MPEG, MP3, WAV, WMV
DWG, DXF
MDB, DBF
En nog meer veel gebruikte bestanden worden ook ondersteund.

Download hier de Gratis Demo Versie


Disk Doctors Linux Data Recovery -
(End User, Enterprise of Expert License)

Disk Doctors Linux Data Recovery software is een tool dat helpt u bij het herstellen van data van Ext2 en Ext3 File Systemen, die op elke Linux distributie aanwezig is. Om enkele namen te noemen: Redhat Linux, Suse Linux, Mandriva Linux, Ubuntu Linux, Caldera Linux, Slackware Linux, Gentoo Linux, Kubuntu Linux, enz.

Disk Doctors Linux Data Recovery Software, biedt een gemakkelijke en veilige manier om verloren data van Linux systemen te recoveren.

Disk Doctors Linux Data Recovery Software experts werken hard voor het maken van deze software om zodoende ook voorbereid te zijn op de steeds veranderende hardware en software oplossingen voor de verschillende soorten opslagmedia.

Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software End User €66,08
Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software Enterprise €99,46
Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software Expert €466,58


Disk Doctors NTFS Data Recovery -
(End User, Enterprise of Expert License)

Gebruik Disk Doctors NTFS Data Recovery software voor dataherstel van NTFS, NTFS5 drives. Het programma ondersteunt recovery van een verdwenen of verloren partitie of van een deleted partitie, recovery van deleted files, herstel van opnieuw geformatteerde schijf, herstel van een geformatteerde partitie van IDE / AT, SATA, SCSI en USB flash drives.

NTFS Data Recovery software eigenschappen:

•Support bestandssystemen NTFS, NTFS5
•Disk imaging optie: die helpt bij het creëren van een image-bestand. Een dergelijk bestand kan worden verwerkt als een normale schijf.
•Disk klonen optie: u kunt dan de defecte schijf klonen op een gezonde schijf.
•Herkent en behoudt de gelokaliseerde namen.
•Hervonden bestanden kunnen worden opgeslagen op schijven (incl. netwerk) die te bereiken zijn met het host-besturingssysteem.
•Bestanden kunnen worden opgeslagen op een remote FTP-locatie.
•Verbeterde intuïtieve interface, met verschillende thema's voorgeïnstalleerd.
•Host Operating System: 2000, XP, 2003
•Context Sensitive functie helpt met de Tip van de dag.

Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software End User €66,08
Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software Enterprise €79,43
Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software Expert €366,46


Disk Doctors Outlook Mail Recovery (pst) - €99,46

Disk Doctors Outlook Mail Recovery software herstelt efficiënt berichten, mappen, afspraken, vergadering verzoeken, contacten, taken en notities uit .PST-bestanden. Mails worden teruggevonden in de platte tekst, HTML en RTF-formaat.

De software heeft geavanceerde ondersteuning voor het terug vorderen van grote bijlagen en embedded HTML-berichten. Het ondersteunt ook het herstel van een wachtwoord beveiligd .PST-bestand en gecomprimeerde zowel encryptie en hoge encryptie .PST-bestanden.

Disk Doctors Outlook Mail Recovery kan .PST-bestanden herstellen, zelfs na deze gebeurtenissen;

•Corruptie veroorzaakt als gevolg van 2 GB .PST-bestand te verkleinen.
•Corruptie van .PST-bestand bij gebruik over het netwerk.
•Per ongeluk verwijderde berichten, contactpersonen en notities.
•Corruptie binnen de .PST-file header.
•Corruptie veroorzaakt door de compactie van een .PST-bestand.
•Onvolledig herstel van.PST-bestand met data recovery software te wijten aan fragmentatie.

Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software


Disk Doctors Data Sanitizer - €26,03

Om data veilig te kunnen wissen, moeten we bepaalde patronen of normen volgen voor de disk sanitization (overschrijven, opschoning). Disk Doctors Data Sanitizer, een Data Eraser Utility, ondersteunt 9 sanitization normen waarvan:

Fast Zero overschrijven, Random overschrijven, US Navy, NAVSO P - 5239-26 RLL, DOD Standard 5220,28 STD, Noord-Atlantische Verdragsorganisatie - NATO-norm, Peter Gutmann Secure Deletion, Duits: VSITR en het Amerikaanse Department of Defense (DoD 5220.22-M) + Gutmann Methode om effectief magnetische restanten van de harde schijf te verwijderen.

Disk Doctors Data Sanitizer is een geavanceerde schijf opschoningstool (voor Windows), die u in staat stelt om gevoelige data te verwijderen van uw harde schijf of logische drives. Het programma doet dit door de data verschillende keren met zorgvuldig geselecteerde patronen en de verschillende internationale schijf sanitization normen te overschrijven. Werkt met Windows 2000, XP en DOS.

Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software


Disk Doctors Undelete - €32,71

Disk Doctors Undelete is wereldwijd de meest betrouwbare en snelste Undelete software en helpt u om snel uw gewiste bestanden van harde schijven, flash drives, USB drives, ZIP, SD Card, MMC-en FireWire-drives, terug te halen.

Het heeft een belangrijke functie die het mogelijk maakt een preview van de bestanden te tonen voordat de recovery ingezet wordt. Het programma ondersteunt zowel NTFS en FAT bestandssystemen.

•Herstelt deleted bestanden, zelfs nadat u de prullenbak heeft geleegd.
•Herstelt deleted bestanden die niet in de prullenbak zijn gekomen.
•Herstelt deleted bestanden met behulp van DOS-prompt commando.
•Herstelt deleted bestanden na het indrukken van Shift + Delete.
•Herstelt deleted bestanden door andere toepassingen of door virussen.
•Herstelt deleted bestanden na het moment dat Verplaatsen of Knippen commando zijn gebruikt.
•Herstelt deleted bestanden voordat u Disk Doctors Undelete heeft geïnstalleerd.

Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software

All downloads are free from viruses and spyware.
Voor meer informatie over: Disk Doctor Labs Inc.

Back To Top

Geen opmerkingen: