Over data recovery op Mac-computers

Ongeacht hoe ervaren u bent in het gebruik van een computer, er is geen garantie dat je nooit een nachtmerrie zal hebben van accidentele dataverlies. Mocht u van gedachten veranderen over een bestand dat u zojuist hebt verwijderd, of gewoon realiseren dat het verkeerde bestand is verwijderd, moet u in het reine komen met het feit dat een menselijke fout een veel voorkomend iets is onder de computergebruikers, wereldwijd.

Oorzaken Data verlies

Er zijn vele andere factoren die kunnen leiden tot het probleem van data verlies. Een failure van de hardware in uw computer of een crash te wijten aan een bepaalde vorm van software zijn slechts enkele van de redenen waardoor je tijd en geld verliest voor de terugvordering van de gegevens op uw computer.

Niet te spreken over menselijke fouten of problemen veroorzaakt door de energiecentrales! Deze zijn nog meer schadelijk en gebeuren veel vaker dan de schade die wordt veroorzaakt door overstromingen, branden, warmte of rook. Ook moet worden nagegaan of het een virus aanval is geweest of een kwestie van vandalisme of sabotage, sinds u nooit weet wat er gebeurd kan zijn.

Niettemin is het belangrijkste punt, dat u geen reden hebt tot paniek, in het geval dat u zich in een dergelijke situatie begeeft en u moet proberen de gegevens te herstellen. De belangrijkste reden voor deze verklaring is dat er talrijke soorten data recovery software zijn, die u waarschijnlijk wel kunnen redden uit zo’n onaangename situatie. Data recovery-software is beschikbaar voor Mac, NT/2000/XP en RAID data recovery.

De Mac data recovery software kan gebruikt worden op alle verschillende harde schijven, van een kleine 2 GB harddisk tot een grotere van 120 GB. Het moet meestal wel gebeuren door een professioneel data recovery bedrijf.

Macintosch Data Recovery

De kracht van de beschikbare Mac data recovery software is tot ver buiten verwachtingen. Het kan HFS en HFS + File System Data herstellen, maar het beste is: het feit dat het zelfs hele partities kan herstellen, in het geval dat een partitie is verwijderd of geformatteerd. Een ander voordeel van de Mac data recovery software is dat de bestanden in de Lost of Missing Mac mappen ook kunnen worden opgeslagen!

Dit soort software is in staat om lange bestandsnamen te herkennen en te behouden. De gebruiker zal zich dus geen zorgen hoeven te maken als de teruggewonnen gegevens weer op zijn plaats worden gezet. Volledige ondersteuning voor alle soorten drives wordt ook verstrekt, ongeacht of het IDE, EIDE, SCSI of SATA schijven zijn.

Stellar Mac Data Recovery Software
Download Mac Data Recovery Software
MAC Data Recovery software voor gegevensterugwinning van HFS en HFS + partities. De software gebruikt QFSCI technologie om de verloren MAC-partities, bestanden en documenten van eMac, iMac, iBook en Appel iPod terug te krijgen. Het is één van de meest gebruikte software voor MAC Data Recovery: door computer technici, de systeembeheerders, de instituten van O&O, onderzoekers, academische instituten enz.

Belangrijke eigenschappen van de software: de recovery van deleted MAC-partities, recovery van ontbrekende bestanden en documenten, recovery van slechte volumes en zelfs van geïnitialiseerde schijven. Optie om gemakkelijk een bestand te vinden en de plaats te bepalen. De software voert een volledige scan uit op de corrupte MAC-schijf en probeert de verloren partities te erkennen en de bestanden te herstellen, toestaand de recovery van MAC- partitie gegevens.

De harddisk aandrijving die voor de MAC- data recovery gebruikt kunnen worden zijn, Periodieke ATA harde schijven, Externe USB Aandrijving en FireWire Aandrijving. Macintosh Data Recovery Software ondersteunt HFS, HFS+ Apple Mac OS X besturingssystemen evenals Apple Mac Recovery OS 9.x en hogere Mac versies.

1 opmerking:

Unknown zei

I’m not going to say what everyone else has already said, but I do want to comment on your knowledge of the topic. You’re truly well-informed. I can’t believe how much of this I just wasn’t aware of. Thank you for bringing more information to this topic for me. I’m truly grateful.
external hard drive recovery