RSE Data Recovery

Harddisk data recovery services en digitale forensische onderzoeken.

RSE Data Recovery Services is gespecialiseerd in aan het aanbieden van professionele data recovery diensten voor particulieren en bedrijven. Verloren bestanden en overschreven of gestolen data kunnen zij in hun moderne laboratorium met geavanceerde technieken terughalen en herstellen.

Data Recovery Services
In het moderne laboratorium in Utrecht (zie: cleanroom film) hebben zij de mogelijkheden om data van beschadigde datadragers, te redden en te herstellen. RAID-systemen, USB-sticks, (Laptop-) Harde schijven, CD’s, Zip diskettes, etc. worden door de recovery ingenieurs in vrijwel alle gevallen succesvol gerecoverd!

Data Recovery Primeur
De meest gecompliceerde vormen van dataverlies zijn voor de experts van RSE Data Recovery geen probleem. Door veel onderzoek te doen naar de harde schijven van de verschillende fabrikanten, zijn er trends en veranderingen waarneembaar waardoor er nieuwe tools ontwikkelt kunnen worden die meegaan met deze trends.

Directeur R.P. Hessing verklaart: “RSE Data Recovery is wereldwijd het eerste bedrijf dat een tool heeft ontwikkelt om data te redden van Solid State Disks en Memory Cards met een volledig verbrande controller. Tot dusver werd data op deze mediadragers voor altijd als verloren beschouwen.”

Data Forensische Onderzoeken
Naast deze technologische onderzoeken, verricht RSE Data Recovery ook forensische onderzoeken op het gebied van digitale fraude. Met deze onderzoeken kunnen zij bewijzen leveren van gestolen en opzettelijk verwijderde gegevens van de harde schijf.

Vormen van digitale fraude kunnen onder andere zijn: computerinbraak, bedrijfsspionage, vervalsing van facturen, anonieme e-mails etc.. Aan de hand van wanneer de data is verwijderd, aangepast of gekopieerd, maakt de Forensisch specialist een rapport wat als bewijs kan dienen in een rechtszaak.

“Deze forensische onderzoeken worden vaak in combinatie gedaan met de recovery diensten, zodat de originele data aan de opdrachtgever kan worden teruggegeven.”


Data Recovery Europa
RSE Data recovery is al vele jaren actief in de BeNeLux en behandelen daardoor jaarlijks vele gevallen van kapotte harddisks en andere mediadragers. Ondertussen heeft RSE Data Recovery ook 5 vestigingen in Duitsland, 1 in Oostenrijk en 1 in Zwitserland. Ze hebben verder ook activiteiten in Spanje, Frankrijk en Hongarije.

“RSE Data Recovery behandelt uw data altijd vertrouwelijk. Wij passen de meest geavanceerde en verfijnde technieken toe om uw gegevens te herstellen. In het verleden hebben wij al vele bedrijven en particulieren hun waardevolle data terug kunnen bezorgen. Van onmisbare familie foto’s tot de gehele boekhoudingen van bedrijven, hebben wij op een veilige en snelle manier kunnen redden.”Data Redder in Nood
Een datarecovery-bedrijf biedt in geval van dataverlies de laatste hoop. Is je data per ongeluk overschreven of geformateerd? Of heb je de schijf laten vallen en krijg je geen toegang meer? Maak je niet gelijk zorgen en bel eerst eens de specialisten van
RSE Data Recovery.

Deze data recovery engineers hebben een lange opleiding achter de rug en hebben geavanceerde apparatuur en methodes om de verloren data te kunnen herstellen.

“Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in data herstel en kunnen elke vorm van dataverlies behandelen. Dataverlies door software corruptie, hardware storingen en menselijke fouten komen bij ons dagelijks langs en behandelen we in 95% van de gevallen met succes!”

Geen opmerkingen: