Maak Back-up's voor Data Recovery

Hoewel er veel goede data recovery-systemen op de markt zijn, die u zullen helpen met het terughalen van uw verloren data door een computer crash of virus aanval.

Het is echter een veel beter idee om de noodzaak van data recovery te voorkomen door gebruik te maken van een goede back-up software.

Goedkoper dan datarecovery
Hoewel er kosten aan verbonden zijn bij het kopen van een geautomatiseerde backup software systeem, valt dat in het niet, in vergelijking met de kosten van de verliezen van al het werk en bestanden en het moeten betalen een datarecovery bedrijf voor het vinden en herstellen van de verloren bestanden en gegevens.

Een goede back-up software zal vele verschillende soorten gegevens opslaan zoals foto's, programma's, audio-bestanden, en vele andere systemen en applicaties.

Voordelen van een backup
Dus als uw computer crasht of een virus krijgt dan hoeft u niet de data recovery-route te volgen, met alle kosten en ongemakken van dien, als u al een complete back-up heeft van al uw belangrijke gegevens klaar om geïnstalleerd te worden op uw gerepareerde computer.

Deze software beschermt uw documenten en andere data door automatisch backups te maken op vaste tijden. In het geval van een data recovery situatie, gaat alleen het werk verloren dat u heeft gedaan sinds de laatste backup.

Dit kan ook zeer nuttig zijn als u per ongeluk bestanden, programma's of andere gegevens hebt verwijderd, u zult dan namelijk altijd een back-up hebben om de data te recoveren.

Het kiezen van backup software
Er zijn veel verschillende soorten backup software om datarecovery te voorkomen. Voor het vinden van momenteel beschikbare software, is de beste bron van informatie meestal een goede kwaliteit computer magazine met experts die tests hebben gedaan en beoordelingen hebben gegeven aan de verschillende soorten backup software.

Er zijn ook een aantal goede websites die beoordelingen en informatie geven over de meeste data recovery-systemen en, wat nog belangrijker is, welk back-up systeem u moet installeren om te voorkomen dat u de data recovery-systemen nodig zult hebben.

Backup nu, niet later
Hoewel het altijd een goed idee lijkt om het door te schuiven voor later, is het installeren van een backup-software op uw computer, werkelijk van essentieel belang.

Alleen al om te voorkomen dat de noodzaak ontstaat van dure en ongeschikte data recovery-oplossingen, die nodig zijn als uw computer crasht of een virus aanval krijgt.

De tijd die er nu aan zult besteden, zal er voor zorgen dat u daarna veel meer gemoedsrust heeft in het geval dat er van alles verkeerd gaat met uw computer of hard drives.

Aanbevolen Back-up Software
Indien u nog steeds geen backup heeft gemaakt van al uw waardevolle data, en u na het lezen van dit artikel toch gelijk een goede backup software wilt aanschaffen, bevelen wij, van Harddisk Recovery Blogspot, de backup software aan van Acronis; True Image 11.

Met deze software kunt u een backup maken op de achtergrond, zonder onderbreking van andere activiteiten! Verminder de downtime, door weer aan het werk gaan terwijl de restauratie in volle gang is! Maak geplande back-ups en sla deze op in de Acronis Secure Zone, een beschermde partitie die alleen toegankelijk is met Acronis utilities. De XP-achtige interface van Acronis True Image maakt het nog makkelijker een backup te implementeren en restore operaties uit te voeren.

Nieuwe features van ATI 11
Try & Decide – Optie waarbij u eerst het web kan verkennen, programma’s kunt downloaden en email attachments kunt openen zonder dat uw computer risico loopt.
Archief Encryption - een extra niveau van bescherming voor uw backup archieven.
Privacy Protection – het wissen van gegevens, zodat het niet door iemand anders kan worden gerecoverd.
System State Backup - back-up uw systeem, precies zoals het is op een gegeven moment.
Optimize Backup Storage - optimaliseren van de backup en opslag door het uitsluiten van bestanden en mappen.
Automatic Catalog – De catalogus van backup locaties maakt het eenvoudiger om uw backup archieven te beheren.
Search Archives – Maakt het gemakkelijk om de archieven te vinden en alle bestanden van uw backup-archief te extracten.
Outlook Data Restore – Helpt u bij het herstellen van uw Outlook
e-mails.

De gloednieuwe Acronis True Image 11 is de oplossing waarop u heeft gewacht. Deze hypermoderne backup software stelt u in staat om een backup van uw PC te maken met OS en applicaties. In het geval dat uw systeem crasht, bent u in staat om in een paar minuten uw data te herstellen. Uw documenten, muziek, foto's, Outlook e-mails - gewoon alle data en configuraties zullen worden teruggevorderd. Geen her-installaties, slechts een paar muisklikken - en u bent weer in de lucht! Met Acronis True Image 11, is verlies van data geen bedreiging meer!

Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software

1 opmerking:

All New Info zei

Misery is the format my hard drive and I Losted my important data in one seconds. I was confused, how my important data recovery when my friend suggest me a particular Data Recovery

RSE Data Recovery Services are truly the best. Then have class 100 clean rooms and 100% surity to restore data.