Kiezen tussen data recovery software en undelete programma's

Data recovery software en undelete programma's kunnen dezelfde producten lijken voor sommige, maar ze verschillen werelds gezien de mogelijkheden:
data recovery software heeft meerdere functies voor het herstellen van het systeem uit verschillende hoeken, terwijl de fundamentele undeletes vooral bedoeld zijn om verwijderde gegevens terug te halen, hoewel de gedetailleerde beschrijving u dat niet zal zeggen.

Volgen van het prijskaartje

De snelle en gemakkelijke manier om een onderscheid te maken tussen recovery producten, zonder dat u alle technische zaken hoeft te leren, is onderzoek doen naar de vraag hoeveel ze kosten.

Data recovery softwareprogramma's die zijn geprijsd onder de vijftig euro zullen een undelete utility zijn - het merendeel van de tijd is de prijs zo'n veertig euro. De betere kwaliteit recovery softwareprogramma's kunnen helpen bij de meer complexe data vraagstukken, en deze vindt u in de duurder prijsklasse - ongeveer tachtig euro; de meer geavanceerde programma's kunnen doorlopen tot in de honderden euro’s.

Houd in gedachten, recovery bedrijven neigen elk onderdeel te verkopen van hun all-in-one speciale pakketten, omdat veel mensen op zoek zijn naar een programma om slechts eenmaal te gebruiken. Controleer in ieder geval of het product dat u overweegt aan te schaffen, zal helpen om uw specifieke probleem op te lossen.

Voor de technisch onderlegde ...

Het kennen van het probleem kunt u inzicht geven tot de oplossing. Om te beginnen zijn hier enkele achtergrond notities:

1. Gewiste bestanden zijn bestanden die opzettelijk worden weggegooid en die in de Prullenbak terecht komen.
2. Verloren bestanden kunnen het gevolg zijn van het legen van de Prullenbak van de computer, een virus, per ongeluk formatteren, een boot of partitie probleem.
3. Corrupte bestanden bevatten vervormde data wanneer u ze opent.
4. Beschadigde bestanden bevatten gewijzigde gegevens, maar een deel ervan kan leesbaar zijn. Symptomen lijken op nummer drie, maar in technische termen zijn ze verschillend.

Undelete Recovery Programma
Het grote verschil

Hoewel beide recovery hulpprogramma's in staat zijn om gegevens te herstellen, is het belangrijkste verschil wat de twee scheidt als volgt: data recovery software kan daadwerkelijk data herstellen en een bestandssysteem dat niet intact is wederopbouwen, zodat uw gegevens kunnen worden teruggevorderd - terwijl undelete recovery programma’s dat niet kunnen.

Overigens, een bestandssysteem dat intact is betekent dat alle onderdelen, die de individuele dossiers samenvoegen, niet zijn beschadigd.

Dus, voor notitie # 1 en soms # 2 heeft u een undelete programma nodig. In alle andere gevallen is data recovery software het antwoord.

Als deze technische termen niet zinvol voor u zijn, en u het verschil niet begrijpt tussen al de data recovery tools die beschikbaar zijn op de markt, houd dan de regel van de prijs in gedachte bij het kiezen van de juiste data recovery utility.

Kiezen voor deskundige hulp

Nou - als disk data recovery-software niet in staat is om uw bestanden terug te halen, kunt u contact opnemen met een harddisk data recovery expert voor het terug vorderen van de gegevens. Het gaat dan meer kosten, maar wanneer de data recovery software niet kan helpen, is een professional de laatste hoop.

5 opmerkingen:

miranon zei

Thanks for the interesting information about data recovery. You can also read about various data recovery tools here: HDD Data Recovery

All New Info zei

Thanks for informative information.
Mistakenly my hard disk was format and i losted my important data in a second. i was confused, how to recovery my important data then my friend suggest me a name Data Recovery
RSE Data Recovery Services are really best. They have class 100 cleanrooms and 100% surity to recovery data.

Elmas zei

Data loss are major problems,but before doing a lot r&d, must contact
data recovery expert,otherwise you will lost your data for ever.

Unknown zei

I support what you said in this post. Data recovery software are well designed to extract data from any situation of data loss or corruption. Permanent data loss may be possible, if the user attempts to rescue data by himself. Therefore instead of trying other methods, get a data recovery tool and rescue all the data safely.
external hard drive recovery

Robert zei

Zelf heb ik erg goede ervaringen met Attingo Data Recovery. Zij hebben mijn NAS met al mijn reisfoto's en video's hersteld.
Goedkoop was het niet, maar ik heb al mijn data terug en daar ben ik heel blij mee.