Data Recovery Software - DIY Data Recovery

DiskPatch - €55,99

DiskPatch ™ is een data recovery utility met een krachtige en eenvoudig te gebruiken set van hulpmiddelen voor partitie recovery, partitie reparatie, reparatie van de boot sector, schijf klonen en oppervlaktescan van de disk.

DiskPatch is ontworpen voor de aanpak van de meeste problemen die voorkomen dat u toegang heeft tot uw gegevens: een corrupte MBR (Master Boot Record), corrupte partitie tabellen, per ongeluk verwijderde partities, corrupte boot sectoren, en 'bad' sectors.

Corruptie van de MBR, partitie tabellen en boot sectoren zijn verantwoordelijk voor het merendeel van de problemen die leiden tot "massa verlies van gegevens"; situaties waarin een gehele schijf of partitie niet meer toegankelijk is.

Alles wat u nodig heeft om te beginnen!
U kunt deze problemen nu zelf oplossen door het draaien van DiskPatch! DiskPatch repareert automatisch beschadigde, corrupte of ontbrekende partitie tabellen en boot sectoren.

Om het herstel van toekomstige rampen nog eenvoudiger te maken, kan DiskPatch back-ups maken van belangrijke disk structuren zoals de MBR, partitie tabel en boot sector. DiskPatch is MS-DOS-compatibel en draait vanaf een zelfstartende diskette of cd / dvd.

Het voordeel is dus dat u uw PC kunt opstarten en DiskPatch gebruiken zelfs wanneer Windows niet start. Daarnaast, sinds Windows niet wordt weergegeven wanneer u gebruik maakt van DiskPatch, kan Windows zich niet bemoeien met de reparatie.

Falende harddisks? Kloon ze, terwijl het nog kan!
DiskPatch biedt een prachtige disk kloon functie waarmee u schijven kunt klonen, zelfs als de 'conventionele' schijf kloon software faalt als gevolg van schijf lees fouten of logische fouten.

De schijf klonen functie is ontworpen met het voor ogen houden van ‘moeilijke schijven’, het programma zal het dan niet opgeven omdat er time-outs ontstaan, of omdat de sectoren slecht zijn.

Als er een sector niet kan worden gelezen, zullen intelligente algoritmen bepalen of het zinvol is om de sector opnieuw te lezen, of indien het beter is om direct door te gaan en tijd besparen.

Met sommige soorten fouten is het bijna zeker dat de gegevens, in de sector die niet gelezen kan worden, zijn verloren. In tegenstelling tot andere data recovery kloon software, zal DiskPatch geen tijd verliezen aan deze sectoren.

Bootable DOS diskette
DiskPatch wordt geleverd met een vooraf geconfigureerde DOS bootable diskette. U hoeft DOS niet te begrijpen om de DiskPatch Start Disk te configureren, gewoon downloaden en installeren van DiskPatch en de Boot Disk Builder doet de rest.

Als u niet beschikt over een floppy drive kan de Boot Disk Builder een bootable CD / DVD voor u creëren met DiskPatch.

De DiskPatch handleiding bevat quick-start tutorials om u zo snel mogelijk aan de slag te kunnen laten gaan met het herstellen van uw data.

Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software


iRecover - €70,99

iRecover ™ is een geavanceerde data recovery programma dat u zal helpen bij het herstellen van gegevens die verloren zijn gaan als gevolg van bestandssysteem corruptie, formattering, virus schade, partitie verwijderen etc.

iRecover is een complete alleen-lezen Windows-gebaseerde data recovery programma. Wat de oorzaak van uw dataverlies ook is, met het downloaden en installeren van iRecover bent u binnen enkele minuten uw data aan het recoveren.

Het is gemakkelijk te gebruiken:
U kunt zelf gegevens herstellen, zolang u redelijk vertrouwd bent met computers. iRecover is ideaal voor de entry-level computer gebruiker, het enige wat u hoeft te doen is een schijf selecteren en een recovery methode.

Meer technisch ingestelde gebruikers kunnen profiteren van een breed scala van configuratie-opties (nuttig bij de behandeling van schijven met slechte sectoren).

Het is compleet:
iRecover biedt ondersteuning voor alle grote bestandssystemen: FAT, FAT32, NTFS (alle versies) en Linux Ext2. iRecover is een one-stop oplossing voor herstel, unformat, partitie, RAID en image recovery. Zowel Windows 2000/XP/Vista basis-en dynamische schijven worden ondersteund.

iRecover biedt een krachtige RAID 0 en RAID 5 herstel module die automatisch RAID parameters detecteren zoals de stripe grootte en schijf rotatie. In tegenstelling tot andere RAID-recovery software hoeft u niet de RAID parameters in te voeren, iRecover zal automatisch proberen deze parameters op te sporen.

iRecover stelt u eveneens in staat om een RAW image-bestand te maken van een volume, een schijf of een volledige (gereconstrueerde) RAID-array om gegevens te herstellen uit het image bestand.

Het is krachtig:
iRecover zal automatisch het file systeem type en file system parameters detecteren, zoals de cluster-grootte. Dat zal de software zelfs doen als vitale bestandssysteem structuren zoals de boot sector en partitie tabel zijn verloren. Het zal gegevens herstellen, zelfs als een andere file recovery software dat niet meer kan!

De volumes en arrays worden steeds groter en groter. iRecover is getest op arrays met maximaal 5.000.000 bestanden. (voor data recovery software is het aantal bestanden wat ontdekt kan worden een beperkende factor, file-en volume-maten zijn dat niet).

Het is veilig:
iRecover leest alleen de kapotte schijf! Terwijl de software de schijf aan het scannen is voor de bestandssysteem structuren, monitoort iRecover ook voortdurend de fysieke conditie van de harde schijf(als de schijf SMART compatible is).

Als een S.M.A.R.T. attribuut op een kritische niveau komt, zoals de temperatuur, zal iRecover u waarschuwen en / of het zal stoppen met de operatie tot het veilig is om verder te gaan.

Het is snel:
Naarmate schijven groter worden, zullen datarecovery pogingen meer tijd vergen omdat er meer gegevens moet worden opgespoord en geanalyseerd. iRecover bevat nu een slimme Quick-scan voor NTFS drives. De Quick scan verbetert drastisch de scan snelheden op geformatteerde NTFS-volumes. Probeer snel uit en haal uw data vandaag nog terug!

Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software


iUndelete - €31,99

iUndelete ™ is een eenvoudig te gebruiken utility, die speciaal ontworpen is voor de redding van verwijderde bestanden of verloren bestanden als gevolg van systematische bestandssysteem schade, op Windows XP (en hoger) geformatteerde NTFS-partities.

iUndelete [NTFS] is een snel, veilig en gemakkelijk te gebruiken Windows XP/2003/Vista NTFS data recovery programma. iUndelete maakt gebruik van een wizard type proces waarin u stap voor stap door de procedure wordt geleid.
iUndelete biedt drie data recovery manieren aan, die het hele spectrum van NTFS data recovery scenario's overbrugt:

Undelete mode: Het terugwinnen van verwijderde bestanden.
Hiermee kunt u snel bestanden herstellen die zijn verwijderd uit de prullenbak, en bestanden die totaal helemaal niet in de prullenbak zijn gekomen (bestanden die zijn verwijderd door Windows, processen, applicaties, etc).

Unformat mode: Recover bestanden van geformatteerde/beschadigde volumes.
Hiermee kunt u bestanden redden uit de volumes die zijn geformatteerd, en van de volumes die op een andere manier beschadigd zijn (bijvoorbeeld: een volume dat per ongeluk was verwijderd en vervolgens opnieuw is gemaakt met behulp van Disk Management, of een volume dat werd beschadigd door een stroomstoring).
Typische symptomen zijn: de omvang lijkt RAW of ongeformatteerd te zijn / Windows kan vragen "wilt u het nu formatteren?".

Partition Recovery mode: Recover bestanden van ontoegankelijke volumes.
Scan voor verwijderde of anderszins verloren volumes en herstellen van gegevens van deze volumes. Zodra het volume verloren is gegaan, zal iUndelete in Unformat mode blijven,de volume analyseren en de bestanden opslaan.
Typische symptomen zijn: het volume wordt niet getoond in de Disk Management tool en niet in de Windows Verkenner.

iUndelete is een complete file recovery tool voor NTFS-schijven, maar voor de prijs van een conventionele undeleter!
Hieronder de meest belangrijke kenmerken:

1. Recover bestanden van NTFS geformatteerde schijven, zelfs na het veranderen van de indeling (FAT of andere soorten)
2. Herstellen van corrupte NTFS drives: iUndelete verleent toegang tot drives op het fysieke vlak voor ernstig beschadigde bestandssystemen
3. Gebruiksgemak: automatische detectie file system parameter (zoals cluster-formaat) voor geformatteerde of beschadigde drives
4. Pogingen om de originele data “op slot” te zetten, om te voorkomen dat Windows (of andere processen) deze overschrijven.
5. Unieke data recovery voorspelling voor individuele dossiers en de gehele volume
6. Filters herkennen garbage-bestanden om zo een schonere bestandslijst te kunnen tonen.
7. iUndelete is draagbaar en heeft geen setup nodig; kopiëren en laad 'iUndelete.exe ", van waar u wilt (bijvoorbeeld rechtstreeks vanaf een USB-stick of CD).

Download hier de Gratis Demo Versie Plaats een Bestelling en Koop de Software

All downloads are free from viruses and spyware.
Voor meer informatie over: Do It Yourself Data Recovery

Geen opmerkingen: